Logo estrella Unitat · Argentona per la RepúblicaUnitat · Argentona per la República

La nostra llista

Per a les eleccions municipals de maig de 2019

Eudald Calvo Català

1 Eudald Calvo Català

33 anys. És llicenciat en economia per la UAB i compta amb dos postgraus en hisenda pública de la UB. Professionalment és economista de l’administració pública, funció que ha exercit a l’Ajuntament de Llinars del Vallès, a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i a la Direcció de Ports i Transports de la Generalitat de Catalunya; per bé que aquests darrers 4 anys ha estat Alcalde d’Argentona. També és vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i en general sempre ha participat a la vida associativa d’Argentona formant part de moltes de les seves entitats.

Gina Sabadell Simó

2 Gina Sabadell Simó

47 anys, mare de dos fills. Llicenciada en Filologia catalana, va treballar en edició per diverses revistes. Des de fa quinze anys treballa a l’Àrea de serveis econòmics de l’Ajuntament d’Argentona. S’ha anat formant amb un postgrau en auditoria pública de la Facultat d’economia i empresa de la UB, i nombrosos cursos sobre comptabilitat pública, gestió de subvencions, règim jurídic i procediment administratiu, entre d’altres. Col·laboradora del col·lectiu artístic Lectures en Veu Alta i participant en la tertúlia literària que s’organitza des de la biblioteca municipal. També ha sigut diverses vegades jurat de la Mostra literària d’Argentona.

Pere Espelt Lleonart

3 Pere Espelt Lleonart

45 anys, pare de dos fills. Doctor enginyer de camins, diplomat en polítiques urbanes per l'Institut d'Urbanisme de París. Ha treballat com professor, sotsdirector de l'Escola de Camins i del Departament de Territori a la UPC, i en cooperació internacional a Rússia, Brasil, l’Àfrica i per la Comissió Europea al Pròxim Orient. Des de 2015 és assessor del vicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. També és professor i vocal de la Comissió d’urbanisme del Col·legi d’enginyers de camins de Catalunya. Titulat superior de piano, ha dirigit la secció de música del Centre Parroquial, organitzant 3 temporades i 2 cicles d'estiu de jazz i música clàssica.

Joan Mª Pasqual Martí

4 Joan Mª Pasqual Martí

64 anys, casat i amb una filla. La seva formació inicial va ser diplomat en Infermeria i posteriorment va cursar un postgrau en seguretat i higiene industrial i un màster en gestió del risc industrial, essent acreditat per l’administració com a Tècnic superior de prevenció de riscos laborals en les especialitats de seguretat, higiene, ergonomia i psicosociologia del treball. Ha treballat 37 anys a una multinacional com a cap de departament i ha format part de diversos comitès, tant a l’empresa (en seguretat i salut, i en el pla d’igualtat), com a la patronal del sector (seguretat industrial). Està jubilat des d’octubre de 2018.

Montse Cervantes Codina

5 Montse Cervantes Codina

47 anys, mare d’una filla. Va estudiar Administració a l’Institut d'FP Miquel Biada de Mataró. Professionalment ha evolucionat com comercial i tècnica auxiliar d’òptica en una empresa internacional líder del sector. Ha participat sempre activament a la vida política del poble, primer impulsant comissions culturals i festives com a vilatana i als dos darrers mandats exercint com a regidora de festes i d’esports. Des de ben jove va formar part de l’Escola Esportiva, l’equip femení del Club Bàsquet Argentona i el primer equip femení del Futbol Club Argentona, format el 1987. Ha estat voluntària de la Creu Roja, de l’antiga Televisió Argentona i del Centre Parroquial.

Quim Perejoan Hernández

6 Quim Perejoan Hernández

47 anys, pare de dos fills. Traductor i Intèrpret en llengua anglesa, màster en llengua i literatura castellana. Treballa com professor i orientador acadèmic i professional a l’Escola Pia de Mataró des de 2002. Va ser entrenador i coordinador de l’Escola Esportiva i coorganitzador de diverses edicions de l’Argimtona. S’ha format en futbol americà als EUA i ha participat en campionats europeus com a jugador i entrenador, portant el nom de la vila a escala internacional. Ha col·laborat molts anys amb la colla de Geganters d’Argentona. Presideix el Club de futbol americà Argentona Bocs, on entrena i coordina equips de formació.

Àngel Puig Boltà

7 Àngel Puig Boltà

65 anys, pare de dues filles bessones. Arquitecte tècnic, regidor des de 2011 d´educació, cultura, patrimoni, igualtat i cooperació. Vinculat professionalment al món de l´economia social amb la creació d´una cooperativa de paletes. Compromès amb la solidaritat i la cooperació internacional des de 1983 com a membre fundador de la coral Primavera per la Pau, i cofundador del Consell de Solidaritat de Mataró. President durant 18 anys del Centre de Formació i Prevenció de Mataró, centre dedicat a la reinserció, i 5 anys en la direcció de la Fundació Cooperadors de Mataró. Militant des de 1969 de Bandera Roja, PSUC, ICV i Comuns.

Pere Móra Juvinyà

8 Pere Móra Juvinyà

48 anys, pare d’un nen i d’una nena. Arquitecte Tècnic (UPC) i postgraduat en gestió pública (UAB), especialitzat en arquitectura del paisatge. Treballa a l’administració pública. Regidor d’urbanisme (2011-15) i d’espais públics (2015-19). Ha participat en projectes de cooperació internacional i d’educació per la pau a l’Àfrica i a la guerra dels Balcans. Vinculat al moviment escolta i soci fundador del Centre d’estudis territorials i ambientals del Maresme, també ha estat membre de les directives de diverses entitats de l’àmbit de l’esport i la cultura. Actualment és vocal del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

Anna Abelló Puyuelo

9 Anna Abelló Puyuelo

Independent. 56 anys, mare de quatre fills. Enginyera química i màster en sostenibilitat. Es va iniciar en el món de l'ensenyament i posteriorment, durant 15 anys va treballar en una empresa de consultoria farmacèutica on va portar la direcció nacional d'operacions i més tard de projectes internacionals. Després d'un viatge a l'Índia va fer un gir important a la seva vida i va treballar per la Fundació Vicente Ferrer, i posteriorment per a la Fundació HOPE Projects, entitat que s'ha dedicat a impulsar la creació de llocs de treball mitjançant iniciatives empresarials. Actualment és coordinadora local de l'ANC a Argentona.

Agnès Cabot Navarro

10 Agnès Cabot Navarro

37 anys, mare de dos fills. És educadora social i psicopedagoga. Postgraduada en igualtat i gènere, i en bon govern, transparència i participació ciutadana. Ha treballat com a tècnica d’intervenció i de gestió, en entitats del tercer sector i a l’administració pública, en projectes d’àmbits diversos: igualtat, participació ciutadana, benestar social, joventut i educació. Actualment treballa com cap de secció de polítiques de gènere, joventut i gent gran activa a l’Ajuntament de Mataró. Ha estat membre del Club de bàsquet d’Argentona i actualment de l’AMPA de l’Escola Argentona i de la Xarxa d’AMPAs d’Argentona.

Anna Sánchez Palma

11 Anna Sánchez Palma

56 anys, mare d’una filla. Llicenciada en Psicologia, postgrau en Mediació i resolució de conflictes i màster en curs en Avaluació i intervenció en la diversitat. Responsable durant 20 anys de la implementació i coordinació dels actuals Programes de formació i inserció (PFI) a l’Ajuntament d’Argentona fins 2016. Ara treballa al Departament d’Educació fomentant, implementant i divulgant la Formació Professional de nivell I. Membre de la junta fundadora de la Llar Sta Anna. Durant 15 anys col·laborà al Centre Parroquial en la catequesi, l’espai i el teatre. Voluntària a Justícia i Pau a Barcelona i membre de Vivim Drets de suport als camps de refugiats.

Laura Gállego Marfà

12 Laura Gállego Marfà

23 anys. Graduada en Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra, ha treballat en mitjans com Ràdio Argentona, Ràdio Marina i RAC 105. Actualment treballa com a periodista, directora d'art i maquetadora al diari digital VilaWeb. Presidenta dels Amics de la Poesia d'Argentona, també forma part del col·lectiu Lectures en Veu Alta, ha participat en recitals poètics com a organitzadora i rapsoda, així com al Festival Senseportes i a les Jornades Feministes. Ha col·laborat en diversos debats i actes com a moderadora, així com en presentacions de llibres i actualment amb Òmnium Cultural Maresme. Ha format part de La Garrinada i ha fet de jurat de la Mostra Literària.

Eusebi Traby Ysalgue

13 Eusebi Traby Ysalgue

67 anys, és pare de 2 fills. Va seguir estudis de graduat social i seminaris sobre gestió de personal. Ha estat empresari del sector del comerç del metall durant 18 anys i després cap de recursos humans d’una empresa de 110 treballadors durant 12 anys. Ha estat regidor a l’oposició a l’Ajuntament d’Argentona aquest mandat i conseller de la Companyia d’aigües des de 2013. És vocal de l’Associació de veïns de Les Ginesteres. També ha estat membre del comitè directiu del Consell de l’esport escolar de Barcelona i president de la Secció d’hoquei d’aquest, com també president de l’AMPA de l’Institut Icària de Barcelona.

Judit Andrés Villegas

14 Judit Andrés Villegas

46 anys, mare de dues filles. Va estudiar gestió administrativa. Ha desenvolupat la seva vida laboral en empreses del sector tèxtil; primer, com oficial de primera en l’elaboració de brodats i, després, com administrativa en departaments consecutivament de comptabilitat i d’operacions de compravenda. Complementàriament treballa com freelance en l’assistència a domicili a persones en situació de dependència, majoritàriament per malalties terminals de llarga durada. De jove va estar vinculada a diverses activitats d’esport de la vila i més recentment dedica temps personal a la defensa dels animals.

Joan Boba Duran

15 Joan Boba Duran

64 anys, pare de dos fills, jubilat. Estudis d’EGB i batxillerat, empresari d’arts gràfiques. Cursos de formació i vinculat a entitats socials. Ha format part durant 23 anys del que era primer el Patronat pro persones amb disminució psíquica del Maresme, després convertit en Fundació El Maresme, essent-ne patró. També és membre fundador de l’Escola d’educació especial Les Aigües (Mataró). Ha estat president de l’AMPA de totes dues institucions. Membre del Consell Assessor del STO Pere Parera. Ha format part en diferents legislatures de la Comissió de participació ciutadana i de la Comissió de mitjans de comunicació locals.

Isabel Cuñat Botey

16 Isabel Cuñat Botey

70 anys, té dues filles. Jubilada, va ser cuinera voluntària a les colònies del Centre Parroquial i va treballar a la cuina de la Llar Santa Anna fins que va obrir la seva pròpia empresa de menjar cuinat, La Teca. Mentre va estar en actiu, es va anar formant en diverses escoles de cuina de Barcelona. Va col·laborar amb el Centre Parroquial on, a més, hi va donar catequesi. Ha impartit classes de cuina al Centre Parroquial i a La Teca. Estudia piano i forma part de la junta de la Coral Llaç d’Amistat, on també canta. Participa en diverses activitats culturals d’Argentona, com les xerrades de l’Aula d’extensió universitària i les lectures de la biblioteca.

Carles Ligos Masafrets

17 Carles Ligos Masafrets

42 anys, casat amb la Xantal i pare de l’Arnau i la Carlota. Treballa a l'Ajuntament d'Argentona com a tècnic auxiliar de cultura i festes. Llicenciat en Història i grau superior en Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció, va treballar gestionant i planificant projectes d'edificació. Posteriorment es reinventa cursant el postgrau en Producció i gestió d'espectacles i esdeveniments culturals; canvi de sector, motivat pel seu interès i lligam des de petit al món associatiu i a la cultura popular. Ha sigut president dels Diables d'Argentona i de l’AMPA de El Bosquet, mentre que ara forma part de diverses comissions i òrgans de participació de la vila.