Logo estrella Unitat · Argentona per la República} Unitat · Argentona per la República

Gina Sabadell serà la candidata a la batllia per Unitat · Argentona per la República

Georgina Sabadell ha estat ratificada com a candidata a la batllia per UNITAT · Argentona per la República amb un 73,7% dels vots a favor dels militants del partit en una votació electrònica.

L’equip de govern va presentar la candidatura de Sabadell, número 2 a la llista i primera tinent de batllia, com a candidata per a ser batllessa del municipi. Un 76% dels militants del partit, d’un cens d’afiliació total de 50 persones, han participat en la consulta electrònica per ratificar la proposta del govern, amb un 73,7% dels vots a favor, un 18,4% de vots en contra, un 5,3% de vots en blanc i una abstenció del 2,6%. Del 24% de persones que no han participat de la votació, aproximadament la meitat ens ha fet arribar que han tingut problemes tècnics amb l’aplicatiu i per això no han pogut fer-ho.

Unitat · Argentona per la República ha hagut de fer una votació telemàtica per les circumstàncies sanitàries en què ens trobem i després d’haver anul·lat una assemblea convocada per tal de votar presencialment.

A causa de la crisi sanitària de la Covid-19, el ple d’investidura del nou batlle resta ajornat. La regidora que entrarà al consitori per Unitat · Argentona per la República en el lloc de l’Eudald Calvo és Agnès Cabot.