Logo estrella Unitat · Argentona per la República} Unitat · Argentona per la República

Pla de reactivació del municipi després de la crisi de la Covid-19

UNITAT · Argentona per la República ha presentat una proposta per al desenvolupament, conjuntament amb tots els grups de l’oposició, d’un pla transversal per a la reconstrucció social i econòmica del municipi. Es tracta d’una sèrie de mesures per tal de mitigar els efectes provocats per la crisi sanitària de la Covid-19.

La proposta s’estructura en dues fases en què s’aplicaran mesures en els diversos àmbits d’actuació del govern municipal.

El Pla de reconstrucció social i econòmica d’Argentona s’iniciarà un cop signat un Pacte de poble per a la reactivació social i econòmica d’Argentona derivada de la crisi provocada per la Covid-19 amb tots els grups municipals del consistori.

El document es va fer arribar als diferents grups municipals abans del ple d’investidura per tal de començar a cooperar com abans millor.

Podeu descarregar el document clicant aquí