Logo estrella Unitat · Argentona per la República} Unitat · Argentona per la República

Neix Som Comunitat, el butlletí quadrimestral d'Unitat · Argentona per la República

Arriba a Argentona una nova revista municipal: Som Comunitat, el butlletí quadrimestral editat per Unitat · Argentona per la República. Es tracta d’una publicació que vol plasmar la feina feta pel partit i la gent que en forma part, parlar de les seves idees i propostes pel poble i, en definitiva, explicar la realitat des de la perspectiva d’Unitat.

Som Comunitat s’ha fet gràcies a la feina del Grup de Treball d’Unitat, que setmana rere setmana ha anat bastint el butlletí, triant els temes, valorant el disseny i esmenant els resultats. Una feina col·lectiva que queda reflectida a la publicació.

El disseny compta amb un element distintiu que en vol ser insígnia: la portada serà il·lustrada per un artista gràfic d’Argentona. L’encarregada de donar el tret de sortida a la publicació és l’Eva Montero (se’n pot veure l’obra al compte d’Instagram @latormentodrawings).

El butlletí, imprès en paper reciclat, arribarà a les vostres bústies els pròxims dies.

Podeu llegir el primer número de Som Comunitat en format PDF.