Logo estrella Unitat · Argentona per la República} Unitat · Argentona per la República

Missatge d'agraïment als argentonins que ens heu fet confiança

Unitat · Argentona per la República volem agrair als argentonins que ens heu fet confiança amb el vostre vot.

Unitat va nàixer el 2019 en un context en què l’independentisme es començava a fragmentar i la gent cridava ‘unitat’ a les manifestacions —d’aquí el seu nom— i amb l’objectiu —entre d’altres— d’aconseguir una alcaldia independentista, perquè tenim clar que per a guanyar cal anar plegats. El resultat de les eleccions d’enguany demostra que anar per separat no ha donat els mateixos fruits que llavors.

Els qui encara seguim formant part d’Unitat, perquè creiem en la seva raó d’existir, hem treballat de valent en unes condicions molt difícils, atès que ens han atribuït responsabilitats de l’acció de govern de regidors que eren a l’ajuntament, però que són d’altres partits que han presentat una candidatura pròpia.

Tot i això, Unitat hem obtingut tres regidors, essent la segona força en nombre de vots.

Hem fet una campanya molt intensa, amb 12 actes al carrer, sortint cada setmana a la plaça a informar els veïns durant 2 mesos, fent 3 o 4 reunions setmanals… Estem molt contents del resultat obtingut i de que el projecte d’Unitat segueixi endavant, comptant amb un fort recolzament del poble d’Argentona.

Gràcies amigues i amics. No dubteu que treballarem amb la màxima dedicació. Per Argentona i per la República.